Aloituskokous

Bjv_BbsCAAEd8Rd.jpg-largePietarsaaren seudun kuntarakenneselvityksen työryhmien ja ohjausryhmän jäsenille pidettiin torstaina 27.3.2014 aloituskokous Campus Allegrossa, Pietarsaaressa. Tilaisuuteen osallistui yhteensä 65 virkamiestä ja luottamushenkilöä kuudesta eri kunnasta. Tilaisuuden tarkoituksena oli ennen työn aloittamista kuulla kuntien ajatuksia kuntien yhteistyöstä tulevaisuudessa sekä mahdollistaa työryhmien jäsenten tutustuminen toisiinsa. Kuntien puheenvuoroissa korostettiin sitä, että selvitystyö tulee tehdä kunnolla, ja tämän osoittaa jo se, että selvitystyö tehdään pääasiassa omin voimin yhteistyössä virkamiesten ja luottamushenkilöiden kesken. Lisäksi selvitystyössä käytetään apuna ulkopuolisia henkilöitä. Kuntien puheenvuorot pitivät: Terhi Kultalahti (Evijärven kunnanhallituksen puheenjohtaja), Michael Djupsjöbacka (Kruunupyyn kunnanjohtaja), Gösta Willman (Uudenkaarlepyyn kaupunginjohtaja), Henrik Sandberg (Pedersören kunnanhallituksen puheenjohtaja), Ulf Stenman (Luodon kunnanhallituksen puheenjohtaja) sekä Richard Sjölund (Pietarsaaren kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja).